Plisségordijnen

PlissegordijnenHoe onregelmatig Uw raampartij ook is, het plisségordijn kan bijna altijd worden toegepast. Dat geldt ook voor het duettegordijn, de dubbelganger van het plisségordijn. Beide zijn niet alleen bijzonder mooi om te zien, maar weren het zonlicht op een prettige manier.

Plisségordijn in verschillende kleuren en stoffen

U kunt uit een ruime collectie stoffen en kleuren kiezen van een gegarandeerde duurzame kwaliteit. Zo is het mogelijk om de mate van zonwering te regelen door gemetalliseerde stoffen te kiezen. Of brandvertragende stoffen, zodat mooi ook meer verantwoord is.

De Verosol plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof. Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. En door het slimme gepatenteerde remsysteem is de plissé makkelijk te bedienen.

Belangrijkste voordelen:

 • Makkelijk en intuïtief te bedienen
 • Kan gemonteerd worden met dubbelzijdig tape
 • Profiel- en draadgeleiding mogelijk door bijvoorbeeld montage op draai- en kiepramen en -deuren
 • Beperkte pakkethoogten (plissé van 2 meter hoog is opgetrokken slechts 50mm hoog)
 • Duurzaam
 • Energiebesparend

Voor de bediening van het plisségordijn kunt u kiezen uit een trekkoord dan wel een mono-ketting of  elektrisch.IMG_0065

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Na het versturen van onderstaand formulier nemen wij contact met u op. Indien u gelieve telefonisch contact wenst op te nemen, kunt u bellen met nummer: 030 - 60 31 167.

  Onderwerp?

  Soort buitenzonwering?

  Soort binnenzonwering?

  Breedte?

  Hoogte?

  Uitval?

  Uitval?

  Uitval?

  Uitval?

  Bediening?

  Verdieping?