Buitenjaloezieën

Waarschijnlijk kiest u voor buitenjaloezieën en om één of meer van deze voordelen:

 • reguleert de lichtinval; dit kan met de tuimelhoek worden geregeld
 • reguleert de binnentemperatuur en is dus energiebesparend
 • geen ongewenste inkijk van buitenaf
 • zonwerend en zonodig verduisterend

BuitenjaloezieenNiet voor niets dat de buitenjaloezieën mateloos populair zijn in zakelijke gebouwen. Het draagt bij tot betere arbeidsomstandigheden. Zo kan hinderlijke schittering op beeldschermen worden tegengegaan.

U kunt bij de buitenjaloezieën uit lameltypen van 50, 60 of 80 mm kiezen. Ook kunt u uit een pallet van kleuren voor de lamellen en de kap kiezen. Wij adviseren u graag, waarbij we altijd rekening houden met uw omstandigheden. Geen pand is immers hetzelfde. Zoveel ramen, zovele mogelijkheden met de buitenjaloezieën.

buitenzonwering-buitenjaloezieen-2Als bediening kunt u kiezen uit een handbediening met een soepel lopend windwerk met slingerstang. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een elektrische bediening. En heeft u al overwogen of u de buitenjaloezieën volautomatisch open en dicht wil laten gaan? Vooral bij snel veranderende weersomstandigheden is een zon-/windmeter enorm handig. Of een afstandbediening? Alles kan, en veel minder duur dan u denkt!

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

  Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Na het versturen van onderstaand formulier nemen wij contact met u op. Indien u gelieve telefonisch contact wenst op te nemen, kunt u bellen met nummer: 030 - 60 31 167.

  Onderwerp?

  Soort buitenzonwering?

  Soort binnenzonwering?

  Breedte?

  Hoogte?

  Uitval?

  Uitval?

  Uitval?

  Uitval?

  Bediening?

  Verdieping?