Paneelgordijnen

Zoekt u een decoratieve zonwering met stijl en elegantie, bijvoorbeeld voor een grote raampartij of een schuifpui, dan moet u zeker het paneelgordijn overwegen. U kunt eenvoudig de verschillende panelen van het gordijn achter elkaar aan dichtschuiven. Uw eigen theater thuis, mooi en effectief!

U kunt kiezen uit een ruime collectie aan stoffen, desgewenst per paneel zelfs verschillend. De panelen zijn doorgaans 60 tot 100 cm breed. U treft een ruim aanbod aan stoffen, zowel transparant, halftransparant als dicht van een gegarandeerde duurzame kwaliteit. Desgewenst kunt u het paneelgordijn ook als scheidingswand gebruiken, of in combinatie met een vouw- of rolgordijn.

U kunt het paneelgordijn eenvoudig bedienen door middel van een koord met koordgewicht of een fraaie bedieningsstang. Wij zullen u zonodig adviseren over de mogelijkheden gelet op het railsysteem aan het plafond. Want u heeft een ruime keuze aan combinatiemogelijkheden met de panelen. Bij 5 rails bijvoorbeeld kunt u wel 9 panelen kiezen, die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen.