Rolluiken

Waarschijnlijk kiest u voor rolluiken om één of meer van deze voordelen:

  • fysieke beveiliging tegen inbraak
  • geen ongewenste inkijk van buitenaf
  • speciaal voor etalages zijn er rolluiken die inkijk combineren met beveiliging!
  • zonwerend en verduisterend, bijvoorbeeld als uw kind overdag wilt slapen
  • reguleert de binnentemperatuur
  • dempt geluid, bijvoorbeeld als u langs een drukke weg woont
  • weert insecten

Afhankelijk van uw bedoeling, kunnen wij rolluiken leveren en monteren in aluminium of staal. Uiteraard kunt u besluiten om een elektrische (afstand)bediening te nemen. Gemak dient de mens!

Welk type rolluiken zoekt u?

Voorzetrolluiken:

Op of om het kozijn geplaatst, de bak en geleiders in het zicht. Meestal toegepast in bestaande bouw.

Inbouwrolluiken:

De bak boven of in het kozijn geplaatst, de geleiders in het zicht. Meestal kan dit alleen bij renovatie en nieuw te bouwen huizen / panden.

Beveiligingsrolluiken:

Diverse mogelijkheden in o.a. staal of aluminium. Vaak toegepast voor winkels en bedrijven, maar ook bij woningen prima mogelijk.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn in vele soorten, maten en materialen te verkrijgen. U kunt kiezen voor een aluminium pantser of een stalen pantser. Veelal worden voor woonhuizen aluminium pantsers gebruikt. Voor inbraakbeveiliging is staal de beste oplossing.

De ombouwkasten worden meestal in aluminium uitgevoerd.

U kunt kiezen uit een ruim kleurenpallet, zowel voor het pantser als de ombouwkast en geleiders.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken kunnen alleen toegepast worden in geval van renovatie of een nieuw te bouwen huis of pand. De bak wordt namelijk `onzichtbaar` weggewerkt in een holle ruimte in de muur. Dus als u uw bouwplannen hierop kunt aanpassen, is dat een hele mooie oplossing!

Inbouwrolluiken zijn in vele soorten, maten en materialen te verkrijgen. U kunt kiezen voor een aluminium pantser of een stalen pantser. Veelal worden voor woonhuizen aluminium pantsers gebruikt, of kunststof voor kleinere ramen. Voor inbraakbeveiliging is staal de beste oplossing.

U kunt kiezen uit een ruim kleurenpallet, zowel voor het pantser als de geleiders.

Wij adviseren u graag, zodat u een efficiënte, mooie en prijsbewuste oplossing krijgt.

Beveiligingsrolluik

Heeft u een winkel of bedrijf dat u optimaal wil beveiligen? Bijvoorbeeld omdat uw verzekeraar extra eisen stelt. Dat hoeft niet te betekenen dat uw pand als visitekaartje er als Fort Knox uit komt te zien. Want er zijn verschillende typen beveiligingsrolluiken die doorkijk mogelijk maken, zodat uw bedrijf toch aantrekkelijk en uitnodigend blijft. En u kunt kiezen uit diverse materialen en legio kleuren. Speciaal voor brandgevoelige ruimten kunnen wij u een rolluik met certificaat van brandwerendheid aanbieden. Voor elk wat wils!