Horizontale jaloezieën

binnenjalozieenOngetwijfeld bekend met het grootste voordeel van de horizontale jaloezie, namelijk het gemakkelijk regelen van de lichtinval door het traploos tuimelen van de lamellen. Zodoende kunt u ieder moment van de dag de zon optimaal weren, en vaak ook nog enig zicht naar buiten behouden, als u dat wenst. Voor bijvoorbeeld de badkamer kan dat ongewenst zijn. Speciale vochtbestendige materialen garanderen uw privacy, ook wanneer het buiten donker is en u in de badkamer het licht aangeschakeld heeft. En wist u dat horizontale jaloezieën ook op schuine deuren en ramen aan te passen zijn? Het is met recht een flexibel en mooi product, dat in allerlei kleuren en materialen verkrijgbaar is!

Want u kunt kiezen voor gladde lamellen, lamellen met structuur of gedessineerde lamellen. De breedte van de lamellen kan variëren van smal (16 of 25 mm) tot breder (35 of 50 mm). Vanzelfsprekend van een gegarandeerde duurzame kwaliteit. En alle bijkomende onderdelen van de jaloezie, zoals de bovenbak en de koorden, worden geleverd in kleuren die mooi zijn afgestemd op de lamel.

U kunt kiezen uit houten of aluminium lamellen.

En voor de bediening van de jaloezie kunt u opnieuw kiezen: uit een trekkoord met tuimelkoord of tuimelstang, dan wel een mono-ketting of zelfs elektrisch.