Knikarmschermen

knikarmscherm-voorbeeldKnikarmschermen maken het mogelijk dat u een vrije doorloop onder de zonwering heeft. Dat is ideaal voor terrassen, en soms op het balkon. Daarom worden het vaak ook terrasschermen genoemd. Maar u weet dat dit scherm ook de zon uit uw huis weert. Als het knikarmscherm gesloten is, is het mooi.

Compact van vorm. De armen en het doek zijn in de cassette opgeruimd, goed beschermd tegen weersinvloeden.

Terrasschermen

Terrasschermen zijn normaliter tot een breedte van 8 m en een uitval van 3 m leverbaar. Indien u ruimere maten wenst, adviseren wij u graag want bijna alles is mogelijk! Ook voor de doeken heeft u een vrijwel onbeperkte keus. Effen, gestreept, met een volant, met reclame: zegt u het maar! Altijd bieden wij u een doek van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

knikarmscherm1Knikarmscherm met elektrische bediening

Als bediening kunt u kiezen uit een soepel lopend windwerk met slingerstang. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een elektrische bediening. En heeft u al overwogen of u het scherm volautomatisch in- en uit wil laten gaan? Vooral bij snel veranderende weersomstandigheden is een zon-/windmeter enorm handig. Of een afstandbediening? Alles kan, en veel minder duur dan u denkt!

Hieronder vind u een aantal folders met voorbeelden van knikarmschermen van onze leverancier Lewens: