Markiezen

Romantisch, sfeervol, nostalgisch, charmant, allemaal synoniemen voor de markies. Door zijn dichte zijkant is de markies uitermate geschikt als zonwering bij raampartijen, en soms ook boven deuren en terrassen. Maar dan vooral vanwege zijn warme uitstraling!

Uiteraard kunt u de markies met een reclame of eigennamen op de volant nog net iets extra’s geven.

markiezen-nieuwegeinU kunt bij de markies uit een keur van doeken en volants kiezen. Effen, gestreept, met een volant, met reclame: zegt u het maar! Altijd bieden wij u een doek van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Ook kunt u de kleur van de omkapping en het frame zelf bepalen. Wij adviseren u graag, waarbij we altijd rekening houden met uw omstandigheden. Geen huis of pand is immers hetzelfde.

fotoos-erik-853Markiezen tot een breedte van zo’n 8 m en een uitval van 2 m zijn prima mogelijk!

Als bediening kunt u kiezen voor een koord met kikker. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een elektrische bediening. En heeft u al overwogen of u het scherm volautomatisch in- en uit wil laten gaan? Vooral bij snel veranderende weersomstandigheden is een zon-/windmeter enorm handig. Of een afstandbediening? Alles kan, en veel minder duur dan u denkt!