Uitvalschermen


foto (2)
Wilt u schaduw in huis bij een laagstaande zon? En toch ook nog een beetje naar buiten kunnen kijken? Dan is een uitvalscherm een goede keuze. Zeker als een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. U kunt het uitvalscherm bij raampartijen maar in bepaalde gevallen zelfs ook op een terras of winderig balkon toepassen.

U kunt deze schermen in een veelheid aan soorten en maten aanschaffen. Wij adviseren u graag, waarbij we altijd rekening houden met uw omstandigheden. Geen huis is immers hetzelfde. Ook voor de kap en de armen kunt u uit een pallet van kleuren kiezen. U zult jaren plezier hebben van dit scherm, want het is een betrouwbaar en degelijk product.


Uitvalschermen tot een breedte van zo’n 6 m en een uitval van 2 m zijn mogelijk! Ook voor de doeken heeft u een vrijwel onbeperkte keus. Effen, gestreept, met een volant, met reclame: zegt u het maar! Altijd bieden wij u een doek van duurzame kwaliteit, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij,vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden.

Uitvalscherm met handbediening

Als bediening kunt u kiezen uit een handbediening met een band, koord, staaldraad of een soepel lopend windwerk met slingerstang. Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een elektrische bediening. En heeft u al overwogen of u het scherm volautomatisch in- en uit wil laten gaan? Vooral bij snel veranderende weersomstandigheden is een zon-/windmeter enorm handig. Of een afstandbediening? Alles kan, en veel minder duur dan u denkt!

Hieronder vind u een aantal folders met voorbeelden van knikarmschermen van onze leverancier Lewens: